Varmeprodukter

Sunflame 

Med sitt meget spesielle, gule flammebilde ser Sunflame ut som en koselig gasspeis. Egner seg godt til hurtig oppvarming da den oppnår maks effekt på et øyeblikk. Propanbeholderen plasseres inne i ovnen og vil ikke være synlig. 

• Levende flammebilde 

• Hurtig oppvarming 

• Høy effekt 

• Flyttbar 

• Ren og luktfri forbrenning 

• Ingen installasjon 


Max effekt: 4200 Watt 

Min. effekt: 1600 Watt 

Vekt: 10,4 kg 

Forbruk max pr. time: 326 gram 

Mål: 75 x 41 x 43 cm

Infravarmer med batteritenning

Leveres med batteritenning som gjør den enklere å tenne. En meget effektiv oppvarmingskilde. Godt egnet til hurtig oppvarming. Varmen avgis fra keramiske elementer som fordeler varmen. Forbrenningen er helt ren, uten lukt. 


• Strålevarme 

• Tre trinns regulering av varmen 

• Tennsikring 

• Co2 sikring 

• Propanbeholderen plasseres bak og vil ikke være synlig under bruk. 


Max effekt: 4200 Watt 

Min. effekt: 1630 Watt 

Vekt: 10,4 kg 

Forbruk max pr. time: 326 gram 

Mål: 74 x 40 x 42 cm


Wallas 26 antrasitt m/30 liters tank og fjernstarter


Alltid tørr og varm hytte! Utetemperaturen har ingen betydning. Takket være Wallas kaminen kommer du alltid til en tørr og ferdig oppvarmet hytte. En bedre velkomst kan man vanskelig tenke seg. Nyt fridagene på hytta på en enkel og trygg måte.


Wallas parafinkamin er en helautomatisk ovn som kan koples enten til pipa eller direkte gjennom ytterveggen. Kaminen er enkel å slå på, enten med on/off-bryteren, et tidsur, eller Hyttevokteren. Med den trinnløse effektkontrollen eller romtermostaten (innbygget i Hyttevokteren) er det enkelt å opprettholde ønsket temperatur. Kaminen brenner med ren blå flamme, og er takket være det lukkede brennkammeret, helt røyk- og luktfritt. Det ytre dekselet blir ikke oppvarmet og barn kan trygt berøre kaminens overflate. Den tørre varmen fra Wallas kaminen holder vinduene klare og sengetøyet tørt. Wallas kaminen er et svært rimelig oppvarmingsalternativ. Den er lett å montere, enkel å bruke og trygg for alle familiemedlemmer, fra de yngste til de eldste. Wallas kaminen forbruker parafin eller diesel, og behøver i tillegg en driftsstrøm på 12 V som kan tas f.eks. fra et solenergiverk. Om hytta har innlagt strøm med en nettspenning på 230 V, behøver man en nettadapter.

Wallas komplett kommer med: Wallas 26 Kamin, valgfri tank (30 eller 175 liter), monteringssett for pipemontering, og fjernstarter.
Veggjennomføring kommer i tillegg.


TEKNISKE DATA WALLAS 26CC
TEKNISKE DATA WALLAS 40CC

Kanzai 2400 Watt

En parafinkamin gjør det godt og varmt, raskt og behagelig, og bruker nesten ikke energi. Dessuten er den enkel å flytte, så du kan ta den med fra rom til rom. Kaminen krever ingen installasjon, og har en levetid på 15 til 20 år.Sikkerhet er av største betydning. Våre kaminer er godkjent av Direktoratet for Brann og Eksplosjonsvern. Kaminene er ekstremt stødige og er utstyrt med en antivelte sikring. Kaminene er lette å bruke. Alle modeller er utstyrt med elektrisk tenning, som gjør tenning og regulering av varme svært enkelt.


Ovntype: Flyttbar
Effekt: 2400 Watt
Forbruk: 200 g/t
Brenntid: +/- 16 timer
Volum tankt. 4 liter
Mål: 44 x 47 x 31 cm
Vekt: 8,2 kg
Med CO2 sensor og veltesikring

CE- og NF- godkjent.

Veil. pris: 175,- 

140,-

Renset parafin for bruk i parafinovner 


Ved kjøp av over 20L gis 10% rabatt